Imate vprašanja? 041 441 360

Splošni pogoji uporabe

]SPLOŠNI POGOJI SO SESTAVLJEN Z ZAKONOM O VARSTVU POTROŠNIKOV(ZVPOot-UPB2)Uradni list RS, št. 98/04).

 Prosimo, da sledite navodilom za spletne nakupe in uporabljate naše storitve samo v primeru, da se strinjate z vsako izjavo o prodaji in pogojih  uporabe..

Ti pogoji urejajo vašo uporabo spletne strani. Prosimo, natančno preberite pogoje in bodite prepričani, da jih razumete, preden se odločite naročiti s spletne strani. Prosimo, da potrdite strinjanje s pogoji. Preden naročite, vas bo sistem prosil, da se strinjate s pogoji uporabe. Če se ne strinjate, ne boste mogli naročiti izdelkov na spletni strani.
DOBAVNI ROKI
Naročila, ki jih dobimo med tednom  in so na zalogi -do 13 ure bodo odposlani se isti dan, soboto, nedeljo ali na državni praznik, bodo odposlana prvi naslednji delovni dan,čas dostave je1-3 delovnih dni,Večina izdelkov je izdelana po naročilu in je dobavni rok 3-7 dni.

 Plačilo oz. nakazilo na tekoči račun – naročeno blago odpremi po prejemu plačila oz. nakazila na tekoči račun .

Naročila sprejemamo tudi tudi po telefonu 041-441-360 ali na email  info.tajafashion@gmail.com V tem primeru nam morate podati točne podatke o izdelku-številka izdelka ,naročeno velikost,barvo, ter vaše podatke-ime ,priimek,tel.številko na kateri ste dosegljivi,mail.Poslali vam bomo predračun,ki ga lahko plačate na banki,prek klika ali s položnico na pošti,petrolu,…,,.Ko bo vidno plačilo na našem računu vam bomo izdelke poslali oziroma izdelali.
NAČINI PLAČILA
Po predračunu
Naročeno blago prek spletne trgovine lahko plačate po predračunu, ki ga prejmete na vaš email naslov ob zaključku oddaje naročila. Predračun lahko plačate preko katerekoli spletne banke ali s plačilom položnice na banki ali pošti. Paket bo odposlan šele, ko bo nakazilo vidno na našem transakcijskem računu.Plačilo morate izvesti v 3 delavnih dneh,v nasprotnem primeru bo naročilo stornirano.

  Z gotovino pri osebnem prevzemu na našem naslovu.

PREKLIC NAROČILA
Uporabnik lahko prekliče naročilo v roku ene ure po oddaji naročila po elektronski pošti na naslov   info.tajafashion@gmail.com. V elektronskem sporočilu pod zadeva vtipkajte PREKLIC NAROČILA. V vsebini sporočila navedite: številka naročila, ime in priimek kupca.
NAMERAVANO VRAČILO
O nameravanem vračilu nas obvestite najkasneje v 15 dneh od prejetega blaga na info.tajafashion@gmail.com.Paketov z odkupnino ne sprejemamo. Vse stroške vračila krije kupec, ta mora vrnjene izdelke vrniti nepoškodovane, nenošene v nespremenjeni količini in v originalni nepoškodovani embalaži. Priložen mora biti originalen  ali fotokopiran račun.Pri vidnih znakih uporabe ali uničenja izdelka vam vračila ne moremo upoštevati.
VRAČILO KUPNIN
Če je kupec od naročila ali pogodbe odstopil skladno s pogoji za odstop, mu je prodajalec dolžan vrniti vplačano kupnino preko TRR v najkasneje V15 dneh po prejemu artiklov. Gotovinskih vračil ne izvajamo.
NAROČILO
Kupec je po obligacijskem zakonu dolžan prevzeti naročen paket. V primeru neprevzetega paketa stranki zaračunamo stroške, ki jih je neprevzet paket povročil podjetju, kar znaša 12€. To so 2x stroški pošiljanja + stroški pakiranja.Položnico bomo poslali na naslov naročnika ,rok plačila je 8 dni.
VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Obvezujemo se, da bodo podatki pridobljeni z registracijo ali nakupom v celoti shranjeni in varovani v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov.

 

PIŠKOTKI IN OGLAŠEVANJE
Tajafashion  uporablja lastne piškotke, v katerih shranjuje informacije o tem, katere strani obiskovalec obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje obiskovalec preko brskalnika.

Z uporabo naše strani se strinjate tudi z zbiranjem piškotkov.

Piškotki tretjih strani se na računalnik obiskovalca naložijo med uporabo strani Tajafashion

Piškotke lahko tudi onemogočite
Nastavitve za sprejemanje piškotkov lahko urejate v vašem brskalniku. Več informacij dobite na spodnjih straneh:
Chrome
Firefox
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7 in 8

 

 

 

DOSTAVA PAKETA
Dostavo paketov za  TajaFashion opravlja POŠTA SLOVENIJE ,ki omogoča varnost dostave paketov na naslov dan od strani naših strank.
STROŠKI DOSTAVE
Stroški dostave 4,37€(z DDV),

OSEBNI PREVZEM
Možen na naslovu Ulica Veronike Deseniške 4, 1330 Kočevje. Ko je paket pripravljen za prevzem vas obvestimo.Pri osebnem prevzemu je možno tudi plačilo z gotovino.

 

PRITOŽBE IN SPORI

 spoštuje veljavno zakononodajo o varstvu potrošnikov.Po najboljših močeh se trudimo izpolnjevati svojo dolžnost in učinkovitost v morebitnem reševanje pritožb in sporov.Pritožba se lahko odda preko e-pošte info@tajafashion.si .Vse pritožbe se trudimo rešiti sporazumno.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Skladno z normativi  ne priznava nikakršnega izvajalca reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje spora,ki bi ga potrošnik lahko sprožil skladno z zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov(SRPS).

Povezava je na voljo potrošniku na elektonski povezavihttps://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Slike so lahko simbolične in je možno odstopanje v odtenku barve izdelka.

CENE

Vse cene so označene v  eur

Pogoji veljajo od 01.01.2019. Splošne pogoje lahko. spremenimo brez predhodnega obvestila.

Moji podatki

Natalija Kocjan

ODD VPISANO PRI AJPES ŠT.21669
             
Ulica Veronike Deseniške 4,
1330 Kočevje

 
IBAN: SI56 0232 0162 1842 818

BIC koda: LJBASI2X

 

KONTAKT:
info.tajafashion@gmail.com
Telefon: 041441360

SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE